Menu 15- 19 kwiecień
Menu może ulec zmianie

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Gryczanka ze słonym karmelemKanapki z pastą jajeczną z kiełkami rzodkiewką i ogórkiem Jajka faszerowane z pieczywem pełnoziarnistymTwarogowy omlet
KoszyczkiSmoothie tropikalneSernik z koziego seraKoktajl owocowyPascha wielkanocna
Pieczeń rzymska z kiszoną kapustą i pieczonymi ziemniakamiIndyk z suszonymi śliwkami, kaszą bulgur i brokułamiPolędwiczka w cydrze ze szparagami i ryżemSchab pieczony z moreląŁosoś z pomarańczami i żurawiną z ryżem
Zupa chrzanowaCiasto ryżowe z borówkamiWegański żurekCarpaccio z buraka z kozim serem i orzechamiMazurek FIT

Makaron kokardki

Sałatka z czerwonego śledzia z burakiem, rzodkiewką i selerem naciowymPaszteciki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i pieczarkami Pasztet gryczany z ogórkiem kiszonym
     

Facebook