Menu 17.02 - 21.02
Menu może ulec zmianie

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

 Pasta z wędzonej makreli z sałatką z ogórków konserwowych i pieczywem pełnoziarnistym  Jajko w koszulce z sałatką i pieczywem pełnoziarnistym 

Naleśniki banoffee z bananem i kremem karmelowym

Jajecznica z jarmużem, suszonymi pomidorami, pieczarkami i pieczywem wasa  Jaglanka z chałwą i malinami  
 Waniliowy budyń jaglany z wiśniami  Smoothie z awokado, szpinakiem i mango

Sernik na zimno z czarnej porzeczki na kakaowym spodzie

 

Koktajl pinacolada

 
 Babeczki szpinakowe z kremem cytrynowym  

Tajski poniedziałek:

Stir fry z wołowiną, brokułami i makaronem chow mei  

Street-foodowe wtorki:

Zielone curry z krewetkami i ryżem jaśminowym

Włoskie specjały:

Rissoto z burka z kurczakiem

Tradycyjne polskie:

Gulasz z indyka z kurkami i makaronem penne

Ryby i owoce morza:

Dorsz w sosie paprykowym z gnocchi

 Krem z marchwi z imbirem 

Sałatka z ogórkiem, paluszkami krabowymi i jogurtem

 
 Pomidorowy krem z soczewicą

Szarlotka z budyniem na ciasteczkowym spodzie

 

Krem z zielonego groszku

Sałatka makaronowa z fasolą, karczochami i kukurydzą   Chakalaka z pomidorami i kapustą

Fasolka szparagowa z pomidorkami koktajlowymi i serem feta

 
 Tatar ze śledzia z pumperniklem  Fasolowy pasztet z jabłkiem 
     

 

Facebook