Menu 02.12 - 06.12
Menu może ulec zmianie

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Pasta buraczana z chrzanem, pestkami dyni i pieczywemOwsianka marchewkowa z masłem orzechowym i granatemOmlet ze szpinakiem i kurkamiPieczywo pełnoziarniste z wędzonym kurczakiem i warzywamiJogurt z granolą i musem owocowym
Pudding chia z malinamiMango lassiCzekoladowe muffinki z gruszką i orzechamiSmoothie truskawkowo kokosoweHummus z nachosami

Tajski poniedziałek:

Kurczak teriyaki z warzywami i ryżem

Street-foodowe wtorki:

Kebab z indyka z kaszą kuskus, warzywami i sosem jogurtowym

Włoskie specjały:

Risotto z borowikiem, mascarpone i polędwiczką

Tradycyjne polskie:

Gołąbki w sosie pomidorowym z ziemniakami

Ryby i owoce morza:

Tagliatelle z pesto, łososiem i pomidorkami koktajlowymi

 Krem z ciecierzycy z kuminemSałatka z brokułem, jajkiem, pomidorkami i słonecznikiem Minestrone Sałatka z tuńczykiem, selerem naciowym i pomidorkami koktajlowymi Zupa brokułowa  
Sałatka z gruszką, serem lazur, szynką włoską i orzechami Baba ghanoush z waflami ryżowymi Kaszotto z suszonymi pomidorami, szpinakiem  i serem feta  Placki z cukinii z twarogiem Sałatka z burakiem, serem camembert i pestkami dyni 
     

Facebook